20% kampanje hos Thomas denne uken

Thomas er i storslag og slår til med 20% avslag på behandlinger på klinikken denne uken (uke 18, 2022). Her er det bare å hive seg på og skynde seg! Timene vil fylle seg fort opp.

Dette gjelder både massasje 40 min og 60 min, Idrettsmassasje 40 min og 60 min, klassisk massasje 40 min og 60 min.

For timebestilling kan du bestille online på www.kroppoghelseklinikken.no, ring oss på 61148900 eller send oss en epost på post@kroppoghelseklinikken.no

De som allerede har time hos Thomas i neste uke, får også behandling til kampanjepris.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler