Behandling hjemme for seniorer og eldre

Massasje og behandling hjemme fra vår Osteopat Kjersti Eidstuen - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

En del seniorer eller eldre har av helsemessige årsaker vanskeligheter med å komme seg til en klinikk for behandling. Kropp og Helseklinikken tilbyr nå behandling i ditt eget hjem. Vi tar med oss en behandlingsbenk og reiser ut til de som er mindre mobile.

Besøk av Osteopat i Gjøvik og omegn

Dette er i første omgang et tilbud til de som bor i Gjøvik og omegn. Osteopaten vår – Kjersti – tar på seg slike oppdrag. 

Ingen henvisning fra lege og kort ventetid

Vi er en privat klinikk, så du trenger ikke henvisning fra lege. Vi har kort ventetid.

Kjenner du noen som trenger behandling, men som ikke har så lett for å komme seg avgårde?  Send oss en e-post eller ta kontakt med oss på telefon 611 48 900 for en hyggelig samtale.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Relevante artikler

Call Now ButtonRing oss Rull til toppen