Psykomotorisk Fysioterapi

Magdalena Tegeman - Psykomotorisk Fysiotereapeut hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik

Psykomotorisk Fysioterapeut Magdalena Tegeman har nå blitt en del av distriktets ledende tverrfaglige helseklinikk der vi samler flere fagområder som massasjeterapeut, muskelterapeut, naprapat, osteopat og nå også psykomotorisk fysioterapeut under ett tak. Det gjør det enklere for deg som kunde!

Unngå lange ventetider

I dag er det opp mot 1 års ventetid i Gjøvik for å få time hos en psykomotorisk fysioterapeut, så dette vil bli et kjærkomment tilbud i distriktet. Magdalena er tilgjengelig på torsdager fra kl 10-17.

Hva er psykomotorisk fysioterapi?

Magdalena forklarer;

Til meg kommer du hvis du vil bli bedre kjent med deg selv, din kropp, dine følelser, tanker og reaksjoner. Jeg er opptatt av at kropp og sjel hører sammen og at det liv vi har levd – og lever – setter sine spor i kroppen. Pust og spenningstilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi har det med oss selv. Følelser vi ikke vil kjenne på trykkes ned og de holdes unna bevisstheten med hjelp av spenninger.

Ved vedvarende høyt spenningsnivå i kroppen kan mønstret låse seg og gi smertetilstander i muskel, skjelett og sener. Det kan også gi hodepine, mageproblemer, angst og uro.
Når du kommer til meg er fokuset på å være til stede i kroppen og at vi sammen utforsker spenningsnivå og avspenningsevne, bevegelser, tyngde, kontakt med egen kropp/underlag, balanse og fortrolighet til egen kropp og grenser.

I samråd med deg ønsker jeg at behandlingen skal hjelpe deg til å få kontakt med dine egne ressurser og øke din forståelse for dine reaksjoner på ytre og indre påkjenninger i livet. Behandlingen innebærer samtale og ulike former for massasje, berøring og bevegelse.

Psykomotorisk Fysioterapi - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Hva er psykomotorisk fysioterapi? Videoen er laget av faggruppen for psykomotorisk fysioterapi

Ta gjerne kontakt via telefon 611 48 900 eller e-post dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time. Magdalena er genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå en bedre helse, og er tilgjengelig på torsdager fra kl 10-17.

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur
Call Now ButtonRing oss Rull til toppen