Åpningstider Julen 2019

Klokke Kropp og Helseklinikken, Gjøvik

Året 2019 er snart over og fra kl 12 i dag (fredag 20. desember) tar vi juleferie. Vi holder stengt i romjulen og starter opp igjen torsdag 2. januar, 2020.

Vi vil benytte sjansen til å takke dere for året som har gått. Vi setter veldig stor pris på hver og en av dere. Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og er genuint opptatt av å hjelpe alle som går inn døren hos oss i Nedre Torvgate 3. I løpet av året som har gått har vi fått inn en ny kollega – Magdalena – som er psykomotorisk fysioterapeut. Vi teller nå 7 behandlende terapeuter og har tilsammen en bred faglig kompentanse med årevis av erfaring til sammen.

Hvordan bestille time?

For timebestilling så husk at du gjerne kan benytte vår nye bestillingsløsning på nett.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Vi gleder oss allerede til 2020!

Camilla, Yvonne, Thomas, Kjersti, Atle, Magdalena og Beate.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Relevante artikler

Call Now ButtonRing oss Rull til toppen