Åpningstider jul og nyttår 2020/2021

Julehilsen fra Kropp og Helseklinikken

Året 2020 er snart over og vi tar juleferie fra onsdag 23. desember. Vi holder stengt i romjulen og starter opp igjen mandag 4. januar, 2021.

Tusen takk for i år!

Vi vil benytte sjansen til å takke dere for året som har gått, den tilliten dere har vist oss og vi setter veldig stor pris på hver og en av dere. Det har vært et utfordrende år for mange og vi er ikke helt i mål med dugnaden enda.

Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og er genuint opptatt av å hjelpe alle som går inn døren hos oss i Nedre Torvgate 3.

I løpet av året som har gått har vi fått inn en ny kollega – Jo Helmer – som fysioterapeut. Vi teller nå 7 behandlende terapeuter og har til sammen en bred faglig kompetanse med årevis av erfaring til sammen.

Som vi tidligere har orientert om, så kan det hende at massasje og muskelterapi blir pålagt 25% moms fra 1. januar 2021. Det fortsatt mulighet for at det blir utsatt eller at vi får fritak for mva.  Vi krysser fingrene og gir dere beskjed så fort vi vet mer.

Hvordan bestille time?

Vi er ikke tilgjengelig på telefon disse dagene, så send oss heller en epost til post@kroppoghelseklinikken.no

For søk etter ledig time og timebestilling, så husk at du gjerne kan benytte vår nye bestillingsløsning på nett.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Vi gleder oss allerede til 2021!

Camilla, Yvonne, Thomas, Kjersti, Atle, Jo Helmer og Beate.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler