Åpningstider Sommeren 2020

Klokke Timebestilling Kropp og Helseklinikken, Gjøvik

Vi håper dere koser dere og nyter herlige sommerdager med blå himmel og masse sol!

Kropp og Helseklinikken vil være sommerstengt i uke 30 og 31 for å avvikle sommerferie. Siste dag med behandlinger før vi tar sommerferie vil dermed bli fredag 17. juli, og første dag med behandlinger etter ferien vil være mandag 3. august.

Vi setter veldig stor pris på hver og en av dere. Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og er genuint opptatt av å hjelpe alle som går inn døren hos oss i Nedre Torvgate 3. Vårt tverrfaglige team bestående av seks behandlende terapeuter har bred faglig kompetanse, årevis med erfaring og står klare til å hjelpe deg med å oppnå best mulig helse.

Selv om din faste terapeut skulle være på ferie så står vi klare til å hjelpe deg. Bare ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Her kommer en oversikt over når terapeutene har ferie:

  • Camilla: Uke 29-31
  • Atle: Uke 30-33
  • Thomas: Uke 30-32
  • Kjersti: Uke 28-31
  • Beate: Uke 29-32
  • Yvonne: Uke 29-31

Hvordan bestille time?

For timebestilling så husk at du gjerne kan benytte vår nye bestillingsløsning på nett.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommerferie!

Hilsen Camilla, Yvonne, Thomas, Kjersti, Atle og Beate

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Relevante artikler

Call Now ButtonRing oss Rull til toppen