Nyhet! Ny fysioterapeut fra 2. november

Lanseringstilbud fysioterapi 2020 - Kropp og Helseklinikken AS, Gjøvik

Vi har en kjempestor nyhet vi ønsker å dele med dere! Vi har lenge lett etter en ny terapeut som kan styrke det tverrfaglige teamet vårt. Nå kan vi fortelle at fysioterapeut Jo Helmer Skaali begynner hos oss mandag 2. november, 2020.

Jo Helmer kommer fra Dokka og er utdannet i Nederland ved Saxion University of Applied Sciences. Han har også videreutdanning i ortopedisk medisin og har i tillegg erfaring fra rehabilitering hvor han har jobbet med hjerneslag og andre nevrologiske lidelser. Behandlingen består av dyp massasje, manuelle teknikker som forbedrer bevegelighet i ledd og enkle tøye- og treningsøvelser.

Kort ventetid

I dag er det opp mot 3 måneder ventetid hos fysioterapeut med drift tilskudd. Hos oss er det imidlertid kort ventetid!

Lanseringstilbud

Få 20% rabatt på første fysioterapibehandling. Tilbudet gjelder ut hele 2020.

Det er mulig å bestille time hos Jo Helmer allerede nå på telefon 611 48 900, epost: post@kroppoghelseklinikken.no, eller vår online booking der du også kan se ledige timer.

Vi ønsker Jo Helmer velkommen fra mandag 2.november, 2020!

Innlandets ledende tverrfaglige helseklinikk

Vi skal være den ledende tverrfaglige helseklinikken i Innlandet.
Det er veldig fint å kombinere fysioterapi med de andre behandlingstilbudene vi har på klinikken. Hos oss finner du Massasjeterapi, Massasje, Naprapati, Osteopati og Fysioterapi under samme tak og vi styrker dermed vår posisjon som den ledende tverrfaglige klinikken i Innlandet.

Hvordan finne oss?

Lurer du på hvordan du kan finne oss? Vi gir deg også tips om hvor du kan parkere og hvordan finne oss om du ankommer gående fra Gjøvik skysstasjon.

Hvordan bestille time?

Lurer du på hvordan du kan bestille time hos oss?

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler