Nyttårshilsen

Nyttårshilsen - Kropp og Helseklinikken

Vi håper dere har hatt fine og gode dager i julen! Vi har ladet batteriene og gleder oss til å se dere og til å ta fatt på et nytt år.

Fra og med mandag 4. januar er vi igjen klare til å hjelpe alle som ønsker å oppnå bedre helse. Vi vil fortsette å gjøre det vi kan for å bidra til bedre folkehelse i distriktet.

Du kan sjekke ledige timer via våre hjemmesider. Det er lett å bestille på nett. Ikke vent for lenge om du har slitt med plager i jula. Vi er her for å hjelpe og er genuint opptatt av din helse!

Nye priser fra 1. januar 2021

Som tidligere nevnt har vi nå oppdatert våre priser fra 1. januar 2021 som følge av innføring av moms på alternativ behandling. Se vår prisoversikt her: https://kroppoghelseklinikken.no/start/priser-og-tjenester/

Nyttårshilsen fra Camilla, Yvonne, Thomas, Kjersti, Atle, Jo Helmer og Beate

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler