Vi fortsetter med gode smitteverntiltak

Smittevern - Kropp og Helseklinikken

Hei alle sammen!

Vi følger opp tiltakene som kom i går, 7. desember. Vi fortsetter å jobbe med munnbind som vi har gjort og det er fint hvis du også bruker munnbind når du kommer til behandling.

Vi fortsetter slik vi har gjort med gode vaske og desinfeksjonsrutiner.

Hvis du ikke er i mål med julegavene har vi gavekort på alle våre behandlinger. Kom innom klinikken eller send oss en epost så ordner vi det elektronisk.

Ikke vent for lenge før du oppsøker behandling. Vi står klare til å hjelpe deg med dine muskel- og skjelettplager og Ingvild er der for de som trenger noen å snakke med.

Velkommen til behandling!

For timebestilling ring oss på 61148900, send epost til post@kroppoghelseklinikken.no eller bestill time online på www.kroppoghelseklinikken.no

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler