Nyhetsbrev (med smitteverninfo om Covid-19)

Takk for e-post - Kropp og Helseklinikken.no

Nå er vi i full gang på klinikken igjen etter ferien. Atle har noen dager ferie til, men ellers er vi i gang. 😀

Vi gleder oss til å ta fatt på høsten! I lys av den siste tidens smitteoppblomstring ønsker vi å minne om våre tiltak for at vi skal forsette å få holde åpent.

  1. Ta med eget håndkle til behandling.
  2. Du MÅ være helt symptomfri for å komme til klinikken. Har du noen symptomer relatert til covid-19, ring oss og vi flytter timen din uten at det påløper gebyr selv med avbestilling samme dag.
  3. Har du vært i utlandet, må du vente 10 dager før du kan komme til behandling. Dette gjelder uansett hvor du har vært (rødt eller grønt land)
  4. Vi gjeninnfører avbestillingsgebyr på generelt grunnlag. Hvis du ikke møter opp til avtalt time, må denne betales i sin helhet. Avbestilling må skje senest innen kl 16 en virkedag i forveien.

Hvordan kontakte oss?

Lurer du på hvordan du kan komme i kontakt med oss? Her vil du også finne åpningstider, telefonnummer og et kontaktskjema.

Vi ønsker dere alle en strålende uke!
Camilla, Yvonne, Thomas, Kjersti, Atle og Beate

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler