Vi starter ny treningsgruppe 7. september

Treningsgruppe - Tren med Vilde - Kropp og Helseklinikken

Nyhet! Vi starter opp en ny treningsgruppe!

Meld deg på og tren med Vilde fra 7. september 2021

Hvem

Dette er for alle som vil bevege seg og som ønsker å forbedre kondisjon og utholdenhet. Timene vil bli tilpasset gruppen, og det vil være mulighet for utvikling uansett grunnlag og bakgrunn. Alle får god oppfølging og veiledning. Du er velkommen uansett nivå!

Hva

Tabata (sirkel styrke- og kondisjonstrening), intervaller, mosjon som kombineres med sosialt samvær (enklere å trene sammen enn å trene alene). 

Hvor

Oppmøte blir alltid på enten Gjøvik Gård eller Fastland. Det er viktig å møte opp et par minutter før så man er klar til økta starter. Ha med nok å drikke. 

PS! Til Tabata-øktene er det ønskelig at alle har med egen matte. 

Når

Første treningsøkt bli tirsdag, 7. september. Øktene starter kl. 18.

Pris

10 klipp koster kr. 1.500,-
5 klipp koster kr. 1.125,-
Enkelttime koster kr. 250,- 

Påmelding

Send oss en melding på e-post: post@kroppoghelseklinikken.no

Velkommen skal dere være :)

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler