Hvilken massasje er best?

massasje_behandlingsform - Kropp og Helseklinikken, Gjøvik

Hvilken massasje som er best kommer an på flere faktorer. Klassisk massasje kan være en måte for deg å føle deg mer avslappet, bedre fysisk, få mer mentalt overskudd og bli bedre følelsesmessig. Dyptgående muskelmassasje og idrettsmassasje er mer spesifikke behandlinger av problemer du måtte ha. 

Om du er usikker på hvilken type massasje som er best for deg, så vil vi oppfordre deg til å ta kontakt med oss så vi kan hjelpe. Vi tilbyr både 40 min og 60 min med klassisk massasje og idrettsmassasje

Hvorfor trenger vi massasje?

Vi lever i et samfunn med stadig høyere tempo og kravene til å prestere på mange fronter øker samtidig som vi er tilgjengelige og online hele døgnet. Å gå med stadig tilbakevendende og diffuse plager i muskulaturen kan etter hvert gå utover livskvaliteten. Lite overskudd, trøtthet, dårlig søvn, redusert konsentrasjon, arbeidskapasitet og kort tålmodighet. Hvor mange går ikke rundt i dag og er litt stresset hele tiden? Litt sånn Albert Åberg: “Skal bare…” Bare jobbe litt til, ordne det, fikse det, foreldremøter, dugnader, jobb, hjem, familie og så videre.

Muskel og skjelettplager rammer de fleste av oss i løpet av livet og er den vanligste årsaken til sykefravær. Mange sliter i dag med plager i nakke, skuldre, arm, rygg og hofter. Årsakene kan være mange og er ofte sammensatt. Symptomer som spenningshodepine, nakkestivhet, tennisalbue, smerter/strammingsplager i skuldre, stivhet i rygg og hofter (såkalte ikke-spesifikke ryggplager) er ganske vanlige. 

Massasje har lange tradisjoner

Kropp og Helseklinikken utfører idrettsmassasje, klassisk massasje og bindevevsmassasje for å nevne noen.  

Massasje demper smerter og ubehag som er knyttet til muskelspenninger. Massasje fremskynder restitusjon etter fysisk aktivitet eller etter skade. Leddmobilitet økes og energiomsetningen i kroppen øker (metabolismen). Blod og lymfesirkulasjon stimuleres ved massasje som gir økt tilgang på oksygen og næringsstoffer til muskulaturen. 

Regelmessig massasje har positiv effekt på kroppen som helhet og vil være med å redusere stress. Derfor anbefaler vi deg som har lignende symptomer å ta kontakt med oss. Vi vil prøve å finne svar på hva som har forårsaket plagene og ikke bare hjelpe deg med å bli kvitt symptomene, men også informere deg om hva du kan gjøre for å forhindre at de kommer tilbake. 

Helhetstanken

Helhetstanken danner utgangspunktet for hvordan vi jobber. Vi hjelper deg å finne gode løsninger i hverdagen som optimaliserer behandlingene våre og gir deg varig effekt! 

Velkommen til Kropp og Helseklinikken på Gjøvik. Vi er genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå bedre helse!

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler