Naprapat

Atle Ekenberg - Naprapat hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik

Hva gjør en naprapat?

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon.

Vår naprapat Atle Ekenberg har mange års erfaring, og gir manuell behandling av muskel- og leddplager – både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende.

Pasientens anamnese (pasientens historie), undersøkelser og tester danner grunnlaget for den individuelle behandlingen. Det legges stor vekt på å analysere og forebygge underliggende årsaker.

Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Alle behandlingsformene er basert på anerkjente behandlingsmetoder.

Hvilke behandlingsteknikker benytter en naprapat?

  • Manipulasjon er en teknikk der man med ulike behandlingsgrep normaliserer bevegeligheten og funksjonen i ulike ledd. Her bruker naprapaten veldig spesifikke grep, som utføres med høy hastighet, men med så liten kraft som mulig.
  • Massasje av muskler og bindevev for å myke opp vevet, minske muskelspenning og øke blodgjennomstrømmingen.
  • Mobilisering er en veldig spesifikk og leddnær tøyning som brukes for å normalisere bevegeligheten mellom ledd.
  • Muskeltøyning for å senke muskelspenning og øke fleksibiliteten.
  • Triggerpunktsbehandling for å minske en viss type smerteutstråling. De spente muskelstrengene behandles med flere ulike metoder for å senke muskelspenning.

I tillegg til behandling vil en naprapat også kunne gi ergonomisk rådgivning både hva gjelder fritid og arbeidsplass. Samt gi hjemmeøvelser og treningsveiledning til sine pasienter både for å forebygge og rehabilitere.

Ta gjerne kontakt via telefon 611 48 900 eller e-post dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time. Atle er genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå en bedre helse.

Naprapat - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Hva er naprapati? Videoen er laget av Norges Naprapatforbund (NNF)

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Call Now ButtonRing oss Rull til toppen