Terapeuter

Stiv nakke eller vonde skuldre - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Hos oss møter du terapeuter med forskjellig fagkompetanse slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg.

Beate Aarstad Engelund - Massasjeterapeut - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Beate Aarstad Engelund

Massasjeterapeut og daglig leder

Beate Aarstad Engelund er daglig leder og medeier av Kropp og Helseklinikken AS. Hun er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut.

En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse.

Hun har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK.

Camilla Vinje Brodshaug - Massasjeterapeut - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Camilla Vinje Brodshaug

Massasjeterapeut og økonomiansvarlig

Camilla Vinje Brodshaug er økonomiansvarlig og medeier av Kropp og Helseklinikken AS. Hun er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i 2006. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag, Personlig Trener NIH og kurs innen IMS (nålebehandling), kopping, kinesiotape, Natural Movement terapeut og Anatomy Trains.

Trening har alltid vært en stor del av hennes liv. Etter utallige skader som aktiv turner med mange behandlinger hos forskjellige terapeuter, oppstod en fasinasjon for muskel- og skjelettbehandling kombinert med fysisk aktivitet. Denne bakgrunnen gjør henne godt rustet til å forstå dine behov, og hva hun kan bidra med for å redusere dine smerter.

Vi tar tak i årsaken til problemene dine og hjelper deg til å bli kvitt plagene dine slik at du holder deg bra over tid.

Atle Ekenberg - Naprapat - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Atle Ekenberg

Naprapat

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004.

Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012.

Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Kjersti Eidstuen - Osteopat hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik

Kjersti Eidstuen

Osteopat

Kjersti Eidstuen jobber hos Kropp og Helseklinikken AS og er utdannet Osteopat DO MNOF. Hun tok sin 4-årige utdannelse ved Høyskolen Kristiania og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har videre kurs i “Dry Needling” (nålebehandling) og “Obstetrikk” (behandling av gravide).

Hun har drevet mye med både fotball og håndball som yngre, og er i dag opptatt av lystbetont trening som gir energi og overskudd i hverdagen.

Magdalena Tegeman - Psykomotorisk fysioterapeut - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Magdalena Tegeman

Psykomotorisk fysioterapeut

Magdalena Tegeman jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som psykomotorisk fysioterapeut. Hun er oppvokst i Sverige, men flyttet til Gjøvik første gang i 1997. Magdalena tok sin fysioterapeut utdannelse ved Lund University, og videreutdannet seg senere til psykomotorisk fysioterapeut ved Oslo Metropolitan University.

Hun er opptatt av at kropp og sjel hører sammen og at det liv vi har levd og lever setter sine spor i kroppen.

Thomas Onsrud Nielsen - Massør - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Thomas Onsrud Nielsen

Massør

Thomas Onsrud Nielsen har jobbet hos Kropp og Helseklinikken AS siden 2016, er utdannet Massør ved Axelsons Body Work School og medlem i bransjeorganisasjonen Norges Massasje Forbund.

Med mye fokus på idrettsmassasje er Thomas spesielt opptatt av behandling som er skadeforebyggende og prestasjonsforbedrende.

På fritiden er han med som hjelpeinstruktør og styremedlem i Gjøvik fekteklubb.

Thomas mener at en aktivitet skal være lystbetont. Ellers kan dørstokkmila bli altfor lang.

Yvonne Veraar - Massasjeterapeut - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Yvonne Veraar

Massasjeterapeut

Yvonne Veraar er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i Oslo. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, Anatomy Trains, Mental trainer, kopping og Natural Movement terapeut.

Kroppen er elastisk og bevegelig. Yvonne har “passion” for kroppsholdning, og fokuserer på bevegelsesmønsteret i hele kroppen.

Videre holder Yvonne seg oppdatert via kurs i inn- og utland for å gi deg som kunde økt kunnskap om din kropp og den beste behandlingen.

Motta vårt GRATIS Nyhetsbrev

Vi gir deg inspirasjon, motivasjon og veiledning til bedre helse!

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur
Call Now ButtonRing oss Rull til toppen