Terapeuter

Stiv nakke eller vonde skuldre - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Hos oss møter du terapeuter med forskjellig fagkompetanse slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg.

Terapeuter - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Beate Aarstad Engelund

Massasjeterapeut og daglig leder

Beate Aarstad Engelund er daglig leder og medeier av Kropp og Helseklinikken AS. Hun er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut.

En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse.

Hun har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK.

Terapeuter - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Camilla Vinje Brodshaug

Massasjeterapeut og økonomiansvarlig

Camilla Vinje Brodshaug er økonomiansvarlig og medeier av Kropp og Helseklinikken AS. Hun er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i 2006. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag, Personlig Trener NIH og kurs innen IMS (nålebehandling), kopping, kinesiotape og Anatomy Trains.

Trening har alltid vært en stor del av hennes liv. Etter utallige skader som aktiv turner med mange behandlinger hos forskjellige terapeuter, oppstod en fasinasjon for muskel- og skjelettbehandling kombinert med fysisk aktivitet. Denne bakgrunnen gjør henne godt rustet til å forstå dine behov, og hva hun kan bidra med for å redusere dine smerter.

Vi tar tak i årsaken til problemene dine og hjelper deg til å bli kvitt plagene dine slik at du holder deg bra over tid.

Terapeuter - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Atle Ekenberg

Naprapat

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004.

Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012.

Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Terapeuter - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Kjersti Eidstuen

Osteopat

Kjersti Eidstuen jobber hos Kropp og Helseklinikken AS og er utdannet Osteopat DO MNOF. Hun tok sin 4-årige utdannelse ved Høyskolen Kristiania og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har videre kurs i «Dry Needling» (nålebehandling) og «Obstetrikk» (behandling av gravide).

Hun har drevet mye med både fotball og håndball som yngre, og er i dag opptatt av lystbetont trening som gir energi og overskudd i hverdagen.

Terapeuter - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik

Thomas Onsrud Nielsen

Massør

Thomas Onsrud Nielsen har jobbet hos Kropp og Helseklinikken AS siden 2016, er utdannet Massør ved Axelsons Body Work School og medlem i bransjeorganisasjonen Norges Massasje Forbund.

Med mye fokus på idrettsmassasje er Thomas spesielt opptatt av behandling som er skadeforebyggende og prestasjonsforbedrende.

På fritiden er han med som hjelpeinstruktør og styremedlem i Gjøvik fekteklubb.

Thomas mener at en aktivitet skal være lystbetont. Ellers kan dørstokkmila bli altfor lang.

Olga Hohlova - Kropp og Helseklinikken

Olga Hohlova

Massør

Olga er utdannet Massør ved Axelsons Body Work School, og har jobbet som massør/massasjeterapeut siden 2011. Hun har dermed lang og bred erfaring med klassisk massasje, massasjeterapi og idrettsmassasje. Olga elsker jobben- og kundene sine og er genuint opptatt av å hjelpe deg til bedre helse.

Olga tilbyr: 

 • Klassisk massasje
 • Triggerpunktbehandling
 • Idrettsmassasje
 • Bindevevsmassasje
 • Kopping
Gestaltterapi - Ingvild Gangstad Jahren - Kropp og Helseklinikken

Ingvild Gangstad Jahren

Gestaltterapeut

Ingvild er utdannet sykepleier fra 2004, med videreutdanning i gestaltterapi, ved Norsk gestaltinstitutt Høyskole i Oslo, fra 2014.

Hun har opparbeidet seg erfaring fra ulike steder i det offentlig helsevesen igjennom 17 år, hovedsakelig fra psykisk helsearbeid. I tillegg har hun erfaring i fra blant annet arbeid med barn og familier, samt voksne som er i sårbare livsfaser.

«Jeg fokuserer på det friske mennesket, og de naturlige reaksjonene som oppstår i oss. Vi har alle en unik evne til å tilpasse oss situasjoner vi er i, ut ifra det miljøet vi har rundt oss, og de forutsetningene vi har i øyeblikket. Også i mer krevende omgivelser, hvor en noen ganger ikke opplever mulighet til å ivareta egne behov eller grenser, men hvor heller å undertrykke reaksjoner og følelser er den kreative tilpasningen som skal til for å kunne ivareta seg selv, og kanskje andre rundt på best mulig måte»

Ingvild

Hvem kan søke hjelp hos meg?

Det kan være mange ulike grunner til å komme i terapi. Noen av dem er:

 • Behov for å sortere tanker og følelser.
 • Ønske om endring, eller følelsen av å stå fast.
 • Lav selvfølelse og usikkerhet
 • Ønske om å bli bedre kjent med seg selv, egne behov og grenser.
 • Angst, sinne, sorg eller nedstemthet.
 • Behov for en å snakke med.

I første time vil vi finne mer ut av hva du ønsker hjelp til, og sammen lager vi en plan for deg og dine behov.

Jeg ser frem til å møte deg, hvor vi sammen kan bygge en trygg relasjon, akkurat i det tempo som kjennes riktig for deg. Du er velkommen, akkurat som du er.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur