Treningsveiledning

Treningsveiledning - Atle Ekenberg - Kropp og Helseklinikken

Det er viktig å sette seg mål. Det kan være å komme seg opp fra sofaen og komme i gang med aktivitet, eller at man har lyst til å forbedre seg fra tidligere år. Kanskje det er å forbedre tiden i for eksempel et av Birken arrangementene eller kanskje jobbe mot å fullføre sin første konkurranse, enten den er kort eller lang. Setter man seg et mål har man noe å jobbe mot.

Vet du ikke helt hvor du skal starte eller har lyst til å få litt tips i hvordan ytterligere å komme i bedre form så tilbyr vi her på Kropp og Helseklinikken treningsveiledning ved vår naprapat Atle.

Mer om treningsveilederen – Atle

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har tatt videreutdanning i utholdenhetstrening. Tidligere jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Mer om hva vi tilbyr

Er målet ditt å for eksempel forbedre deg i Birken slik at du kan klare merket så kan vi tilby tilpasset treningsopplegg og oppfølging. Vi vil ta en grundig prat med deg om din tidligere treningshistorikk og hvordan du har lyst til å nå dine mål. Så lager vi en plan sammen om hvordan best kunne nå din målsetning. Vi følger deg naturligvis opp underveis for å se at alt går så bra som mulig og gjør eventuelle justeringer underveis. Det vil også bli mulighet for å teste seg for å se en eventuell progresjon.

Eller kanskje du har trent regelmessig over en lengre tid, men føler at du ikke har den progresjonen som du hadde forventet. Da kan vi være behjelpelige med å se litt nærmere på den treningen du gjør og kanskje se om det er bare noen små justeringer som skal til før du føler på fremgang.

Måling av laktat - Kropp og Helseklinikken

Laktatmåling

Atle har tatt videreutdannelse i utholdenhetstrening og kan nå tilby hjelp til planlegging av trening og gjennomføring av tester. Ved å ta kontakt med Atle så vil du kunne få tilbud om en laktatprofil-test for å kunne identifisere hvilken intensitet det er hensiktsmessig å trene på og måle fremgang med trening. Og et treningsprogram som er lagt opp etter dine ønsker og mål med treningen.

Har du store planer for din trening. Ikke nøl med å ta kontakt. Begynn planleggingen nå!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss her på Kropp og Helseklinikken så vil vi hjelpe deg på veien mot dine mål. Ta gjerne kontakt via telefon 611 48 900 eller e-post dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time. Vi er alle genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå en bedre helse.

Hva koster en time hos en treningsveileder?

Du kan finne en oversikt over de tjenestene og behandlingene vi tilbyr ved å gå til vår prisliste.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur