Osteopat behandling – Gravid

gravidmassasje_nyhet_kropp_og_helseklinikken_hvit_2_glossy

Unn deg massasje når du er gravid. I løpet av et svangerskap går kroppen gjennom store fysiske forandringer. Kroppens tyngdepunkt forandres i takt med den voksende magen, de fleste går opp i vekt, får mer vann i kroppen og ligamenter myknes opp. Selv om dette skjer gradvis – og er helt vanlig –  har det naturligvis en påvirkning på kroppen.

Hva er gravidmassasje?

Gravidmassasje er massasje for deg som ønsker å ta ekstra godt vare på deg selv gjennom svangerskapet, og er tilpasset deg som er gravid.

Massasje gjennom svangerskapet kan lindre smerter og plager som kan oppstå i forbindelse med dette. Det er ikke uvanlig å kjenne på smerter i nakke, skuldre, korsrygg og bekken. Hovne ben og trøtte legger er også vanlig å oppleve gjennom et svangerskap.

Noen fordeler ved gravidmassasje

  • Lindre spente og ømme muskler
  • Øke blodsirkulasjon
  • Kan redusere plager i bla nakke, skuldre, korsrygg og bekken.
  • Kan hjelpe deg til å bli mer avslappet.
  • Kan gi bedre søvnkvalitet ved å lindre smerter og få mer ro.

Er det trygt å få massasje under graviditeten?

Svaret er ja. Massasjen blir tilpasset deg som er gravid og vi tar hensyn til hvilken stilling som er mest behagelig for deg. Vi masserer som oftest de gravide når de ligger på siden og vi bygger opp mellom knær og ankler for at det skal være mest mulig avslappende.

Vi utfører ulike typer massasje. Det kan være alt fra klassisk massasje til triggerpunkt massasje. Er du likevel usikker på om gravidmassasje er trygt for deg ? Forhør deg gjerne med din fastlege eller jordmor.

Massasje etter fødsel

En fødsel kan være en hard påkjenning for kroppen. Også tiden etterpå kan være krevende. Lite søvn, mye amming, bæring og ugunstige posisjoner. Dette kan også gi økt spenning i muskulatur. Gi deg selv en avslappende fritime for å pleie kroppen og senke skuldrene. Dette vil både du, barnet ditt og familien nyte godt av.

Hvordan bestille time?

Lurer du på hvordan du kan bestille time hos oss?

Hvordan kontakte oss?

Lurer du på hvordan du kan komme i kontakt med oss? Her vil du også finne åpningstider, telefonnummer og et kontaktskjema.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur