Om oss

Hos oss møter du profesjonelle terapeuter som driver ”hands-on” behandlingsteknikker.

Vår historie

Historien til Kropp og Helseklinikken AS starter i januar 2003. Bedriften ble opprinnelig etablert som «Shape4life klinikken» med annen eier, beliggende i Bakkegate 3 på Gjøvik. 

Beate Aarstad Engelund fikk jobb på klinikken som nyutdannet massasjeterapeut, kjøpte ut eierne etter to år og tok over driften av klinikken. Oppdragsmengden økte og etterhvert meldte behovet seg for flere terapeuter.

Helseklinikken vokser

I 2006 begynte derfor massasjeterapeuten Camilla Vinje Brodshaug og etter ett år gikk hun inn på eiersiden. Med stort pågangsmot og mye arbeidslyst vokste klinikken sakte, men sikkert.

Da vi startet var ikke muskelterapi så veldig vanlig som behandlingsform. De fleste ble henvist til fysioterapi med muskel- og skjelettplager. Vi så raskt at vi fylte et behov for manuell behandling av muskulatur gjennom ulike massasjeteknikker, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger. Fastlegene fikk også øynene opp for hva vi kunne bidra med og anbefaler i dag ofte pasientene sine å ta kontakt med Kropp og Helseklinikken. 

I 2008 trengte vi flere behandlingsrom, og valget falt dengang på nyoppussede lokaler i Hunnsveien. 

Drømmen om en tverrfaglig helseklinikk

I vårt fagfelt – som er muskel og skjelett plager – er det et hav av terapeuter å velge mellom og alle driver i sine respektive klinikker. For deg som kunde kan det være vanskelig å navigere i dette landskapet for å finne den behandlingsmetoden som passer deg.

Etter mange års erfaring med behandlinger og samtaler med kunder, begynte en drøm og visjon etterhvert å vokse fram. Et ønske om ikke bare å behandle symptomer som til stadighet kom tilbake – Vi ønsket å ta tak i hvorfor og hvordan. Vi så også at i flere tilfeller var det mer enn én behandlingsform som skulle til for at kundene skulle bli bra.

I en travel klinikk-hverdag er det ikke så lett å være i dialog med terapeuter på andre klinikker. Vi ønsket på sikt og drive en tverrfaglig helseklinikk med flere faggrupper samlet under ett tak. Vi satte oss ned og fikk skrevet ned en visjon som skulle si noe om hvordan vi jobber.

Vi skal være helseklinikken som ser hele deg. Vi skal inspirere, motivere og veilede våre kunder til bedre helse. Våre terapeuter skal ha høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring. 

Helhetstanken – vår ledesnor

Vi er stolte av visjonen vår og jobber etter den hver eneste dag på Kropp og Helseklinikken. En vond nakke er mer kompleks enn en feil sittestilling på jobb. En kranglete rygg eller hofte kan være mer enn bare en feilbelastning. Dette kaller vi «helhetstanken«.

Vi har som mål at alle som kommer inn døra vår skal gå ut igjen med litt mer kunnskap om sin egen kropp, og litt større forståelse for hvordan ting henger sammen. Å vekke den indre motivasjonen hos kundene våre slik at de har lyst til å ta vare på sin egen helse og ikke bare gjøre det en periode fordi noen sier at de må. 

Nye lokaler i Nedre Torvgate 3, Gjøvik

Ved en tilfeldighet ble vi tipset om tomme lokaler i Nedre Torvgate 3 på Gjøvik i 2016. Et stort og utmerket lokale var ledig og plutselig sto vi foran valget om å satse på drømmen vår om en tverrfaglig helseklinikk over natta, eller fortsette i litt mindre skala og utvide gradvis. Vi hoppet ut i det og er veldig glade for det i dag.

Klinikken eies og drives fortsatt av Camilla og Beate og med seg har de et svært dyktig team med engasjerte og dedikerte terapeuter som brenner for å hjelpe. I dag dekker vi det meste innen massasjeterapi, muskelterapi, naprapati, osteopati og fysioterapi.

Om du ikke helt vet hvor du skal begynne, så ta kontakt med oss på telefon 611 48 900 eller e-post og vi vil hjelpe deg å finne egnet behandling for dine plager.

Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og jobbe sammen på tvers av fag for å finne den beste løsningen for deg. 

Hvordan bestille time?

Lurer du på hvordan du kan bestille time hos oss?

Hvordan kontakte oss?

Lurer du på hvordan du kan komme i kontakt med oss? Her vil du også finne åpningstider, telefonnummer og et kontaktskjema.

Hvordan finne oss?

Lurer du på hvordan du kan finne oss? Vi gir deg også tips om hvor du kan parkere og hvordan finne oss om du ankommer gående fra Gjøvik skysstasjon.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur