Ofte stilte spørsmål

Kropp og Helseklinikken finner du i Nedre Torvgate 3 på Gjøvik.

Inngangen finner du midt på den rød-brune teglsteinsbygningen med grønne vinduer. Du kan ta trappen eller benytte heis opp til plan 3 der vi holder til.

Har du ikke vært hos oss før anbefaler vi at du først ringer oss på 611 48 900 eller sender en e-post. Om du allerede er kunde kan du også bestille time direkte på nett. Vi tar normalt ikke drop-in kunder, men av og til er det mulig å finne ledig time på kort varsel.

Det kan av og til være vanskelig å vite hvor man skal begynne sin behandling. Spesielt om man er ny og ikke har vært hos oss før. 

Vit at du alltid kan ringe oss på 611 48 900 eller sende en e-post om du har spørsmål. Vi er genuint opptatt av å hjelpe og ikke la usikkerhet rundt hvor du bør henvende deg hindre deg fra å ta kontakt.

Kropp og Helseklinikken er distriktets ledende tverrfaglige helseklinikk med flere fagområder samlet under ett tak. Vår styrke er at vi samarbeider på tvers av de ulike fagområdene for å finne den behandlingstypen som passer deg best. 

Vi har kort ventetid. Ta kontakt med oss og gjør det vi kan for å finne en time så raskt som mulig.

Våre åpningstider er:

  • Mandag: 08:00 – 15:00
  • Tirsdag: 08:00 – 15:00
  • Onsdag: 08:00 – 15:00
  • Torsdag: 08:00 – 20:00 (langåpent)
  • Fredag: 08:00 – 15:00
Vi holder langåpent på torsdager slik at de av dere som har vanskelig for å komme fra på normal dagtid lettere skal kunne benytte oss.

Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme inn hos oss.

Vi har laget en prisliste over de behandlingene vi utfører.

Kropp og Helseklinikken tar vare på helsen til deres ansatte. Vi har over 10 års erfaring med behandling av ansatte i store og små bedrifter.

Vi hjelper bedriftene med å redusere sykefravær, forebygge muskulære plager, belastnings- og livsstilsrelaterte skader.

Vil du vite mer så ring oss gjerne på telefon 611 48 900 eller send oss en e-post. Vi avtaler gjerne et møte med din bedrift for å se hva vi kan gjøre for dere.

Du kan også lese mer om vårt tilbud til bedrifter ved å gå til denne siden.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur