Hvorfor velge oss

Vår visjon – «Vi ser hele deg»

Vi skal være helseklinikken som ser hele deg. Vi skal inspirere, motivere og veilede våre kunder til bedre helse. Våre terapeuter skal ha høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring

Hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik møter du terapeuter som er genuint opptatt av å hjelpe deg. Vi går på jobb hver dag med et ønske om at dine muskel- og skjelett plager reduseres og at du skal holde deg bra over tid.

Vi har som mål at alle som kommer inn til behandling skal gå ut igjen med litt mer kunnskap om sin egen kropp og at du har lyst til å ta tak i årsaken til at plagene dine oppstår og ikke bare gjøre det en stund fordi vi sier at du må.

Din indre motivasjon

Hvem har ikke fått et treningsprogram i hånda, fått beskjed om å puste med magen og senke skuldrene eller spise sånn eller slik? Og så går det en liten stund og så går det tilbake til gamle mønstre.

Vi ser viktigheten av å jobbe med indre motivasjon og være med å gi deg lyst til å gjøre litt endringer. Gjerne over tid, fordi store endringer på kort sikt har en tendens til å bli veldig kortvarige. 

Helhetstanken

Når noen kommer til oss med plager i muskel og skjelett systemet bruker vi tid på å lese spenningsmønsteret i kroppen. Hvordan vi står, går og beveger kroppen har innvirkning på hva slags plager som oppstår. Vi er opptatt av å se helheten når vi jobber.

Vår helhetlige tilnærming er utviklet gjennom mange års erfaring med veiledning, behandling, stressmestring og hverdagshåndtering. Vi hjelper deg å finne gode løsninger i hverdagen som optimaliserer behandlingene våre og gir deg varig effekt!

Muskel og skjelett jobber sammen i et samspill. I en bevegelse er det alltid et samarbeid mellom flere muskler som bøyer, strekker og roterer. Da hjelper det ikke om vi kun adresserer et problem i muskel og skjelett systemet lokalt. Vi ser det i en litt større sammenheng. Sitter det låsninger/restriksjoner i muskel og ledd vil dette også påvirke friheten til bevegelse. 

For det er jo nettopp det vi ønsker. Frihet til bevegelse! At kroppen fungerer slik den skal og ikke lager begrensinger for oss og hindrer oss til å gjøre det vi har lyst til. 

Ønsker du en endring i hverdagen? Ønsker du å gå ned noen kilo, ha et mer balansert kosthold og få til fysisk aktivitet i en hektisk hverdag? Ønsker du deg mer overskudd?

Hvordan vi veileder våre kunder

Summen av alle våre erfaringer gjennom mange år med behandling av mennesker, danner utganspunktet for hvordan vi veileder våre kunder. Fysiske plager er en frisk reaksjon på en syk tilstand. Vi kan behandle fysiske plager i det uendelige, men det er først når klienten gjør en forandring i hverdagen at kroppen holder seg bra over tid.

Distriktets ledende tverrfaglige helseklinikk

Hos Kropp og Helseklinikken jobber vi sammen på tvers av fag. Ofte kan det være det trengs flere ulike typer behandlinger for at du skal blir bra. Vi har samlet flere faggrupper slik at vi kan gi det best mulig tilbud:

Ta gjerne en tur til fastlegen din dersom du har hatt plager over lang tid for å utelukke at det er underliggende årsak til smertene dine.

Hva sier kundene om oss?

Vi er veldig stolte av jobben vår og er genuint opptatt av å hjelpe alle til bedre helse. Les gjerne hva kundene sier etter besøk hos oss og ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål om hvordan vi best kan hjelpe deg.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur