Er du ny hos oss

Mann ved tastatur

Ny hos oss – «Hvor skal jeg begynne?»

Det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal begynne eller henvende seg. Det forstår vi, og derfor har vi satt sammen et tverrfaglig team med massør, massasjeterapeuter, naprapat, osteopat og fysioterapeut som står klare til å hjelpe deg. Du tar bare kontakt med oss på enten telefon 611 48 900 eller e-post og beskriver hva du plages med, så vil vi forsøke å finne den beste behandlingsformen for deg.

Samarbeid med fastlege

Har du hatt smerter/plager over lengre tid, er det fint hvis du har vært innom fastlegen din først for å utelukke en underliggende årsak. Vi ønsker gjerne å samarbeide med fastlegen din og vi sender gjerne med journalnotater om hva vi har funnet under våre undersøkelser og hva vi har gjort, slik at du kan ta med deg dette til din fastlege.

Det er fint om du opplyser oss om eventuelle diagnoser og medisiner du går på slik at vi vet dette før vi starter behandlinger av deg. Det gjelder også tidligere sykdommer, operasjoner m.m. som kan ha betydning for hvordan vi best kan behandle deg.

Behandlingsløp tilpasset deg

PS! Dette er kun ment som et eksempel. Hver og én har sitt eget tilpassede behandlingsløp. Vi er genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå bedre helse!

Innledende behandling

I løpet av første behandling bruker vi litt tid til å bli kjent med deg. Det blir derfor gjerne litt mindre tid til selve behandlingen. Vi starter med tester og undersøkelser for å finne ut hva plagene dine skyldes.

Behandling 2

Når du kommer tilbake etter første behandling, vurderer vi hvordan det gikk etter forrige behandling og fortsetter den planen du og terapeuten har laget. Det er ganske vanlig å bli øm og mør et par dager etter den første behandlingen. Reaksjonene er størst etter første behandling, og avtar gjerne etter de neste behandlingene.

Behandling 3

Nå har vi behandlet deg et par ganger og blitt kjent med deg. Kanskje vurderer vi at du også skal innom en av våre andre terapeuter på klinikken. Nå kan det også være aktuelt å gjøre noen naturlige endringer. Eksempelvis noen enkle tøyeøvelser, treningsøvelser, bevisstgjøring av arbeidsstillinger osv. Ting som du kan integrere i din hverdag.

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur