Behandling på jobben

Behandling på jobben - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Siden oppstarten i 2003 har vi på Kropp og Helseklinikken opparbeidet oss lang og bred klinisk erfaring innen behandling av muskel og skjelettplager. Slike plager er som kjent den mest vanlige årsaken til sykefravær.

Vi kan bidra med forebygging og behandling av muskulære plager. Dette har vist seg å ha en svært positiv innvirkning på sykefravær. Fra før samarbeider vi med Mustad Autoline, Oppland Arbeiderblad, Madshus, Azets, Brødrene Dahl, Gudbrandsdølen Dagningen, Thomtes trafikkskole, Kleppes Frisør, Smakfullt storkjøkken, Flyt IT, Hexagon Ragasco, Eika og Nermo Hotell m.fl.

Vi er opptatt av helheten

Vi tar tak i årsaken til at plagene oppstår og gir deg i tillegg til behandling, tips og råd om forebygging. Vi veileder de dere til bedre arbeidsstilling på jobb, gir tøye/treningsøvelser og jobber med bevisstgjøring av egen kropp og helse. Vår spesialitet er å skreddersy opplegg etter ønsker fra bedriften.

Vårt tilbud til lokale små og store bedrifter

På Kropp og Helseklinikken i sentrum av Gjøvik tilbyr vi Muskelterapi, Naprapati, Osteopati, Fysioterapi, Massasje og Idrettsmassasje.

Vi tilbyr gjerne behandling ute på bedriften én dag i uka. Vi har kapasitet til å utføre opptil 13 behandlinger på en dag.

Timebestilling skjer via klinikken på e-post eller på telefon 61148900.

Vi fakturerer månedlig. Vi sender elektronisk faktura med en oversikt over alle som har hatt behandling.

Behandlingsdag etter avtale. Spør oss om et tilbud til din bedrift.

Kontaktperson

Kropp og Helseklinikken AS
v/Beate Aarstad Engelund
Nedre Torvgate 3
2815 Gjøvik
Telefon: 611 48 900
E-post

Sliter du også med stiv nakke eller andre plager?

Ta kontakt med Kropp og Helseklinikken på Gjøvik så hjelper vi deg!

Mann ved tastatur