Naprapat – Atle Ekenberg

Atle Ekenberg - Naprapat hos Kropp og Helseklinikken på Gjøvik

Atle har jobbet som naprapat siden 2004 og på Kropp og Helseklinikken siden sommeren 2018.

Han har igjennom årene jobbet mye idrettsutøver, spesielt syklister. Atle var aktiv på høyt nasjonalt nivå til 2008.

I løpet av årene har Atle jobbet ulike steder både i inn og utland og møtt mye ulike folk. Dette har gitt stor erfaring som han ønsker å bringe med seg inn på klinikken.

Det å være i bevegelse er Atles store lidenskap. Det spiller ikke noen rolle hva det er bare det innebærer fysisk aktivitet. Dette fordi han i løpet av årenes har sett både hos de som har vært hos ham på behandling og av egen erfaring, at det gjelder å ha en robust kropp som kan takle de utfordringene hverdagen gir.

Det å ha en robust kropp vil si at man har en kropp som har en buffer som takler hverdagens utfordringer. Med en slik styrke og kondisjon blir man ikke like sliten av en normal dag på jobb, og dermed har man mer overskudd til å gjøre ting man vil når man kommer hjem. Dette gir igjen overskudd til å komme seg ut på en eller annen type aktivitet på ettermiddagen, som igjen vil føre til at kroppen får bedre forutsetninger for å takle hverdagen.

Les mer om behandlingene Atle tilbyr. Ta gjerne kontakt via telefon 611 48 900 eller e-post dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille time. Atle er genuint opptatt av å hjelpe deg til å oppnå en bedre helse.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler