Vi tar plagene dine på alvor

Beate og Camilla - Kropp og Helseklinikken, Gjøvik

Muskel og skjelett er den vanligste årsaken til sykemeldinger. Altfor mange går rundt med smerter, nedsatt bevegelighet, stive og støle rygger og vonde nakker og skuldre. Når det blir for vondt går vi til legen og kanskje resulterer det i en sykemelding og tabletter. Dette er ingen løsning på problemet, men det demper symptomene en tid.

Vi får stadig inn pasienter som har gått med smerter og ubehag i årevis, men ikke helt visst hvordan de skal bli bra og godtatt at «sånn er det bare» eller «det er vel alderen». Dette går an å gjøre noe med!

På Kropp og helseklinikken har vi et tverrfaglig team med massør, massasjeterapeuter, naprapat, osteopat og psykomotorisk fysioterapeut. Vi jobber sammen for at du skal bli bra over tid og jobber med årsaken til hvorfor disse plagene har oppstått. Vi gir deg oppfølging og hjelper deg med å forebygge slik at du unngår at plagene kommer igjen. Vi er aktivt tilstede under hele behandlingen og er genuint opptatt at du skal bli bra.

Vi bryr oss om deg! Legene har virkelig fått øynene opp for hva vi driver med og sender mange av pasientene sine til oss som sliter med muskel og skjelettplager.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler