Hunton Fiber – Ny friskvernsbedrift

Hunton Fiber - ny friskvernsbedrift - Kropp og Helseklinikken

Vi tar vare på helsen til Huntons ansatte!

Vårt behandlingstilbud for bedrift hjelper store og små lokale firmaer med å redusere sykefravær, øke trivselen og spare kostnader ved å forebygge muskulære plager, belastnings- og livsstilsrelaterte skader.

Vi ønsker Hunton Fiber hjertelig velkommen som kunde hos oss! Hunton ønsker å satse på behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager hos sine ansatte. Vår fysioterapeut Ewelina tar turen ut til Hunton og behandler de ansatte ute på bedriften.

Muskel- og skjelettplager koster samfunnet enorme summer hvert år. De aller fleste venter alt for lenge før de oppsøker hjelp. Med en friskvernsavtale med Kropp og Helseklinikken forebygger vi gjennom behandling og målrettet tiltak for den enkelte ansatte og vi behandler akutte og kroniske plager.

Vi er opptatt av 24-timers mennesket og å se helhelten. Vi reiser gjerne ut til bedrifter og holder en presentasjon og gir fire gratis prøvebehandlinger. Send oss gjerne en epost for en hyggelig samtale om friskvern.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler