Ny avtale med Moelven Mjøsbruket AS

Moelven Mjøsbruket AS - Ny avtale med Kropp og Helseklinikken AS

Vi takker for tilliten, daglig leder Sturla Westrum ved Moelven Mjøsbruket AS. Kropp og Helseklinikken har inngått en avtale om behandling ute på bedriften én dag i uka.

Massasjeterapeut Camilla reiser til Biri på tirsdager og skal hjelpe de ansatte med muskel- og skjelettplager.

Friskvernsavtale

Det er flere fordeler med en friskvernsavtale. Plager som oppstår blir tatt tak i på et tidlig tidspunkt. Stadig tilbakevendende plager blir bedre av regelmessig behandling slik at de ansatte holder seg på jobb og unngår sykefravær grunnet muskulære plager.

Vi ser fram til samarbeidet.

Camilla Vinje Brodshaug

Camilla Vinje Brodshaug

Camilla Vinje Brodshaug er økonomiansvarlig og medeier av Kropp og Helseklinikken AS. Hun er utdannet Massasjeterapeut NMF ved Axelsons Body Work School i 2006. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag, Personlig Trener NIH og kurs innen IMS (nålebehandling), kopping, kinesiotape, Natural Movement terapeut og Anatomy Trains. Trening har alltid vært en stor del av hennes liv. Etter utallige skader som aktiv turner med mange behandlinger hos forskjellige terapeuter, oppstod en fasinasjon for muskel- og skjelettbehandling kombinert med fysisk aktivitet. Denne bakgrunnen gjør henne godt rustet til å forstå dine behov, og hva hun kan bidra med for å redusere dine smerter. Sjekk ut hvilke behandlinger Camilla tilbyr og oversikt over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler