5 tips til hvordan gjøre uken god

5 tips til hvordan gjøre uken god - Kropp og Helseklinikken

Nå er vi i gang med en ny uke som fører med seg nye muligheter! Kanskje skal vi gjøre denne uken til en god uke? 

Noen tips å ta fra oss 

  1. Hva med å ta fredagstacoen på onsdag? Få litt helgefølelse i hverdagen og ha en kosekveld. Det scorer nok mange poeng hos barna. 
  2. Beveg deg ut i dagslys og få frisk luft! Ta en gåtur i lunsjen eller en tur ut på ettermiddagen før det blir mørkt. Lyset påvirker vår mentale helse og gir påfyll av energi – som igjen gir overskudd til å takle hverdagen. 
  3. Vi legger ut nye treningsøkter på hjemmesiden vår hver uke. Kroppen og hodet trenger variasjon i treninga. Se gjerne øktene på bloggen for litt inspirasjon. Der er det økter for alle, uansett fysisk form. 
  4. Riktig drivstoff gir bedre funksjon! Kroppen og hjernen vår blir veldig påvirket av hva vi spiser. Fyll tallerkenen med masse farger til alle dagens måltider. 
  5. Har du noen «vondter»? Det tar mye overskudd og energi å kjenne på det. Kom innom oss for behandling. Vi jobber også mye med motivasjon og inspirasjon under behandlingene. Trenger du en liten dytt i riktig retning, hjelper vi deg på vei. 

Vi ønsker alle en riktig fin uke!

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler