Det går nok over…

Det går nok over - Kropp og Helseklinikken

Det er ganske plagsomt over tid å ha «vondter» i kroppen. 

Den vanligste feilen vi alle gjør er at vi venter alt for lenge før vi oppsøker hjelp om noe er galt med oss. Kjenner du deg igjen?

Om en varsellampe lyser i bilen så sender vi den på verksted med én gang – og betaler det vi må for å få det fikset. Det nytter liksom ikke å klistre over en teipbit og håpe at det løser seg selv. Det kan bli dyrt.

Når det gjelder vår egen kropp derimot, er vi eksperter på å kjøre uthalingstaktikken. Vi ser an i det lengste og håper det går over. Hvorfor er det slik?

Det er lurere å ta tak i problemene på et tidlig tidspunkt. Da trenger du færre behandlinger og du slipper kanskje sykemelding. Livskvaliteten øker.

Hos Kropp og Helseklinikken er terapeutene genuint opptatt av å hjelpe deg til bedre helse. Noen av de vanligste plagene vi møter i hverdagen: 

  • Spenningshodepine 
  • Tennisalbue 
  • Vond korsrygg 
  • Skulderplager 

Vi går på jobb hver dag med et ønske om at dine muskel- og skjelett plager reduseres og at du skal holde deg bra over tid.

Vi har som mål at alle som kommer inn til behandling skal gå ut igjen med litt mer kunnskap om sin egen kropp. I tillegg at du har lyst til å ta tak i årsaken til hvorfor plagene oppstår. Ikke bare en kort periode fordi vi sier at du må, men fordi du ser at det hjelper over tid.

Det går nok over… - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik
Det går nok over… - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik
Det går nok over… - Kropp og Helseklinikken - Gjøvik
Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler