Friskvern, forebygging og folkehelse

Trene utfall - Kropp og Helseklinikken

Friskvern, forebygging og folkehelse er noe vi er svært opptatt av. «An ounce of prevention is worth a pound of cure», sa Benjamin Franklin.

Hva mener vi med «friskvern»?

Dette handler om å unngå at plager og problemer oppstår. Hvis vi bruker litt tid og energi på forebygging, er det en investering med svært gode renter. De bedriftene som velger å satse på sine ansatte ved å inngå en bedriftavtale med Kropp og Helseklinikken satser ikke bare på behandling av plager, men også på forebygging.

Regelmessig behandling over tid gjør at vi tar tak i plager i muskel-og skjelettsystemet på et tidlig tidspunkt.

De aller fleste av oss velger uthalingstaktikken når vi får vondt et sted. Med støtte fra våre terapeuter hjelper vi deg på riktig vei. Det gjelder ikke bare bedrifter. Mange venter litt for lenge før de oppsøker hjelp. Vi har gjennom mange år hjulpet befolkningen med muskel- og skjelettplager.

Vi jobber også med veiledning av fysisk aktivitet, bevegelsesglede, motivasjon, fornuftig kosthold og hverdagsmestring. Vi elsker jobben vår og gleder oss til å hjelpe deg! Det er litt for mange som godtar muskel-og skjelettplagene sine og tilpasser seg «vondtene». Gjør noe med det i stedet for! 

Vi ønsker dere alle en flott uke! 

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler