Hvorfor investere i egen helse?

Invester i egen helse - Kropp og Helseklinikken

Vår påstand er at investering i egen helse gir skyhøy rente.

Alle vet om- og har hørt om viktigheten av å ta tak i egen helse, men så suser tiden avgårde og livet oppsluker oss. Du vet – hverdagen. Kroppen er bare der og skal helst bare fungere. Litt sånn som internett og tekniske løsninger. De er bare der, og skal fungere.

Det er først når det begynner å “lægge” at frustrasjonen kommer. Alt vi gjør i samfunnet i dag er helt avhengig av at disse tingene fungerer. Akkurat som kroppen og hjernen. Det går fint lenge, men når det ikke fungerer kommer problemene og frustrasjonen.

Faresignalene

Gradvis begynner ting å «lugge litt» i kroppen. Ting som ikke gjorde vondt før begynner å verke. Treningsmotivasjonen daler eller man klarer ikke å gjennomføre trening fordi det gjør vondt. Overskuddet i hverdagen forsvinner og tiltaket til å gjøre noe med det avtar.

Kroppen tilpasser seg plagene og vi tar oss i å kjøre i den samme oppkjørte løypa hver dag og hver uke, selv om det gjør vondt og nødvendigvis ikke er et hensiktsmessig sporvalg.

Vårt forslag

Det å ta tak i egen helse er den beste investeringen du kan gjøre. I motsetning til penger i banken, har denne investeringen skyhøy avkastning. Du får tilbake i bøtter og spann hvis du prioriterer å forebygge. Den som ikke tar seg tid til å forebygge, må før eller siden ta seg tid til sykdom. Ikke vent for lenge med å oppsøke hjelp.

Vi står klare til å hjelpe deg med behandling, stressmestring, fysisk aktivitet, og ikke minst motivasjon og veiledning. Vi går gjerne ved siden av deg på veien, og vi gjør alt vi kan for at du skal ha en kropp du kan bruke til det du vil og få motivasjonen til å få det til. Vi er genuint opptatt av din helse!

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler