Kropp og Helseklinikken feirer 20 år i 2024

Kropp og Helseklinikken feirer 20 år i 2024

I 2024 feirer vi 20 år med Kropp og Helseklinikken, og vi vil gjerne dele litt om vår reise med deg.

Det er rart å tenke tilbake til januar 2004, da vi åpnet dørene for første gang. Klinikken var annerledes den gangen, men med tiden utviklet vi en visjon og en drøm om å samle ulike faggrupper under samme tak. 

Vi blir en av Innlandets største tverrfaglige klinikker

Vi ønsket å jobbe med hele mennesket, ikke bare behandle symptomer. Siden den gang har vi gjennomført utallige behandlinger og vokst jevnt og trutt. I dag er vi stolte av å være en av Innlandets største tverrfaglige klinikker.

Å være en tverrfaglig klinikk gir oss mange fordeler – faglig utveksling, læring fra hverandre, og ikke minst, det er trivelig å være en del av et team. For deg som besøker oss, betyr det at vi jobber sammen for å hjelpe deg til bedre helse. Dette er vi genuint opptatt av! 

Vi forstår at noen ganger trenger man ulike behandlinger for å nå målet. Vi snakker sammen og skaper en tilpasset plan for deg. Du skal slippe å «begynne på nytt» hver gang du kommer til behandling hos oss, slik mange gjerne må om de går til behandling på flere ulike klinikker. Vi spiller hverandre gode og har også jevnlige fagdager hvor vi deler erfaringer og utvider kunnskapen vår.

Lang fartstid

Erfaring er viktig og det har vi etterhvert mye av. Jeg, massasjeterapeut Beate, har vært med helt siden begynnelsen. Massasjeterapeut Camilla kom inn et par år senere, og vi to har drevet klinikken sammen siden 2006. 

Nytt med muskelterapi

På den tiden var muskelterapi et nytt tilbud på Gjøvik, og få visste hva det var. I løpet av de første 10 årene hadde vi noen terapeuter innom av og til, men det var først i 2016 at vi følte at tiden var inne for å utvide til en større og mer tverrfaglig klinikk. Vi flyttet fra Hunnsveien 5 til Nedre Torvgate 3, og økte arealet fra 60 kvm til 280 kvm. Dette åpnet muligheten for at flere terapeuter med ulik fagbakgrunn kunne komme inn. Vi var spente, men selv med Camillas fødselspermisjon og tre nye terapeuter som skulle fylle de nye lokalene, gikk dette over all forventning.

Sakte, men sikkert har vi økt tilbudet ytterligere og vi er i dag totalt 9 terapeuter, som tilbyr massasje, idrettsmassasje, muskelterapi, naprapati, osteopati, gravidbehandling, fysioterapi, gestaltterapi, parterapi og treningsveiledning. Vi er stolte av tjenesteomfanget og erfaringen hver enkelt av våre dyktige terapeuter innehar.

Genuint opptatt av din helse

Vi har ingen planer om å ligge på latsiden og jobber ufortrødent videre. Selv etter 20 års drift gleder vi oss fortsatt til å gå på jobb hver dag og hjelpe deg. Vi er takknemlige for at vi får være en del av deres reise mot bedre helse. Samtalene vi har med dere gir oss inspirasjon. Vi brenner for å spre kunnskap om god folkehelse i samfunnet, og vi takker dere for at dere velger oss som deres helsepartnere.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler