Ny Osteopat på plass

Eirik Hamborg - Osteopat - Kropp og Helseklinikken

Vi er glade for å kunne presentere Eirik Hamborg som ny terapeut hos oss. Han er utdannet Osteopat fra Høyskolen Kristiania i Oslo, og ble uteksaminert i juni 2021. Han har videre utdanning og kursing innen Trykkbølgebehandling, Personlig trening (AFPT), Dry-needling / IMS og Diagnostisk Ultralyd.

Eirik er tidligere håndballspiller med én hel eliteseriekamp 😅. Idrett, trening og fysisk aktivitet satte sitt preg i ung alder, og gjennom osteopati- og PT-utdanningen er ønsket om å hjelpe mennesker med generelle kroppslige vondter stor.

De siste årene er spesielt påvirkning av stress hos pasientene noe som har interessert Eirik, sammen med spenningsmønster – spesielt rundt de ulike organene i mage og bryst (visceral behandling). Årsakssammenheng til smertene er elementært i behandlingene, og pasientene skal føle seg hørt og sett gjennom sine hverdagslige plager.

Vær klar over at man kan benytte behandlingsforsikring hos Eirik. Ledige timer finner du i vår online bestilling eller ved å ta kontakt med oss på telefon eller via e-post.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler