Operasanger Eli Kristin Hanssveen velger Kropp og Helseklinikken

Å være operasanger på høyt nivå krever mye arbeid, både fysisk og psykisk. Det er mange små muskler i halsen, som Ikke skal brukes! Derfor er det mange muskler i resten av kroppen, som virkelig får kjørt seg.

Det andre jeg er totalt avhengig av er et fritt åndedrett. Stramme muskler fører definitivt ikke til «fri flyt». Til tider kreves det en hard hånd for å løsne opp kroppen. Andre ganger mildstretching. Terapeuten jeg stoler mest på finner jeg på Kropp og Helseklinikken på Gjøvik. I tillegg til å få veldig gode behandlinger er den helhetlige tankegangen til klinikken suveren. Det skader heller ikke at det alltid er en rolig og hyggelig stemning.

Etter noen Muskelterapi behandlinger kjenner man at ikke bare har muskler gitt opp å stramme seg, men huden er også besynderlig glatt på de behandlede områdene. Jeg fortsetter gjerne å kjøre motsatt vei enn arbeidsplassen, så lenge kroppen kjennes så god som nå. For det er en av de beste metodene for å opprettholde min kropp – og dermed min karriere.

Tekst tilsendt av Eli Kristin Hanssveen – Operasanger og solist ved Nasjonaloperaen

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler