Samarbeid med Raufoss og Gjøvik Sykleklubb

Kropp og Helseklinikken har inngått samarbeid med Raufoss og Gjøvik Sykleklubb. Les mer om tilbakemeldingene fra en av medlemmene, Roar Sollie.

Vi behandler både mosjonister og aktive idrettsutøvere. Thomas Onsrud Nielsen er massør og har lang erfaring med å behandle både aktive idrettsutøvere og mosjonister. Han har mange innom spesielt fra sykkel og ski miljøet. 

Noen kommer for å få behandlet muskel og skjelettplager, andre kommer innom for å forebygge skader eller få løsnet på sliten muskelatur. Mye trening og tøffe belastninger kan over tid resultere i skader. Mange har godt utbytte av å deaktivere noen av spenningene og begrensingene i musklene. Forkortet muskulatur og bindevev kan også gi redusert kraftutvikling og leddmobilitet. 

Ta vare på det verktøyet kroppen din er, slik at den kan prestere best mulig.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler