Trenger kroppen litt service før ferien?

Hva med litt service for kroppen før ferien - Kropp og Helseklinikken

Hva med litt service for kroppen før ferien?

Sommerferien er like rundt hjørnet, og det er på tide å tenke på deg selv og din egen helse. Etter lange arbeidsdager, stressende rutiner og hektiske tider fortjener du en velfortjent pause. Men før du drar av sted på ferieeventyret, hvorfor ikke unne deg litt ekstra omsorg og oppmerksomhet? En tur til en massør eller massasjeterapeut kan være akkurat det du trenger for å forberede kroppen din på ferieopplevelsene som venter.

Hvorfor kan det være gunstig å besøke en helseklinikk og få en behandling før ferien, hører jeg du spør.

  1. Stressavlastning: Hverdagens stress kan legge seg som spenninger i kroppen og påvirke både fysisk og mentalt velvære. Hos Kropp og Helseklinikken har vi ekspertisen til å løse opp i muskelspenninger og gi deg den avslapningen du trenger. Behandlingen vil redusere stressnivået og skape en dyp følelse av avslapning, slik at du kan begynne ferien i en rolig og harmonisk tilstand.
  2. Smertelindring: Kanskje du har opplevd muskelsmerter eller ubehag i kroppen på grunn av langvarig sitting, dårlig ergonomi eller overbelastning. En behandling hos oss kan bidra til å lindre smerte og ubehag. Ved å bruke ulike teknikker som massasje, triggerpunktterapi eller tøying, kan terapeuten målrettet arbeide med spesifikke områder og hjelpe deg med å finne lettelse fra smertene før ferien.
  3. Økt fleksibilitet og bevegelighet: En stillesittende livsstil kan føre til stivhet og redusert bevegelighet i ledd og muskler. Dette kan begrense dine aktivitetsmuligheter på ferien og redusere gleden av å delta i ulike fysiske aktiviteter. Vi kan hjelpe deg med å forbedre fleksibiliteten og øke bevegeligheten gjennom spesifikke teknikker og øvelser. Dette vil gjøre det lettere for deg å nyte ferieaktivitetene og delta uten begrensninger.
  4. Forebyggende helsepleie: En behandling hos en av våre terapeuter er ikke bare for de som allerede har smerter eller ubehag. Det kan også være en form for forebyggende helsepleie. Regelmessige behandlinger kan bidra til å forebygge skader og muskelspenninger. Terapeuten vil kunne identifisere potensielle problemområder i kroppen din og gi deg råd om øvelser og egenbehandlingsteknikker som kan opprettholde god muskelhelse i løpet av ferien.
  5. Velvære og avslapning: Ferien er en tid for å slappe av og nyte livet. En behandling kan være en fantastisk måte å skjemme bort deg selv og øke din generelle velvære.

Så før du pakker kofferten og setter kursen mot feriedestinasjonen, hvorfor ikke sette av tid til litt selvpleie og ta vare på kroppen din? En behandling hos Kropp og Helseklinikken vil gi deg den ekstra omsorgen og oppmerksomheten du fortjener. Ikke bare vil du føle deg bedre fysisk og mentalt, men du vil også være bedre rustet til å nyte ferien fullt ut. Ta det første skrittet mot en ferie fylt med velvære og kontakt oss i dag for å bestille en velfortjent behandling. Vi er her for deg og er genuint opptatt av din helse.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler