Innføring av moms på alternativ behandling

Vond hofte - Kropp og Helseklinikken, Gjøvik

I forbindelse med godkjenning av statsbudsjett for 2021 har det kommet et vedtak om innføring av merverdiavgift(moms) på alternativ behandling fra 1.januar 2021. Dette omfatter våre massasje og muskelterapi behandlinger. Fysioterapi, Osteopati og Naprapati vil ikke bli tillagt moms.

Regjeringens forslag om å innføre 25% moms på massasje og muskelterapi har møtt stor motstand, og selv om Norges Massasjeforbund fortsatt jobber for å få unntak fra vedtaket, ser det foreløpig ut til å bli innført som varslet.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og nye priser fra 1.1.2021 når dette foreligger.

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 61148900 eller på epost post@kroppoghelseklinikken.no

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler