Frisk sommerdessert

Frisk sommerdessert - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Denne retten er perfekt som enten et mellommåltid i løpet av dagen eller som en sunn, enkel og frisk dessert – Som gjør at du kanskje ikke vil savne iskremen?

Den er mettende pga høyt innhold av proteiner, samtidig som at du får det friske og søte! Det beste er jo at den inneholder kun 2 ingredienser – Så lettere blir det ikke :-)

Det du trenger er: 1 valgfri liten skyr og fryste bringebær

Obs! Ikke la bringebæra tine helt, men bland det sammen og voila!

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler