Atle videreutdannet

Akademiet for personlig trener - Atle Ekenberg - Kropp og Helseklinikken

Vår naprapat Atle har igjennom mange år vært lidenskapelig opptatt av trening og først og fremst utholdenhets trening. Han har gjennom årene hatt ulike treneroppdrag, men først og fremst jobbet på klinikk som naprapat.

Atle har i høst tatt sin interesse for utholdenhetstrening ett steg videre og fordypet seg innenfor dette temaet ved å utdanne seg til fysisk trener i utholdenhet gjennom, Akademiet For Personlig Trener, AFPT.

Dette for å få enda dypere kunnskap i om hvordan hjelpe andre å nå sine mål innenfor sin trening.

Så, hvis noen føler at de trenger hjelp med trening – enten for å komme i gang eller for å forbedre tiden sin på for eksempel Birken – så kan Atle hjelpe til med å legge opp en treningsplan mot et eventuelt mål.

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert og har spørsmål til Atle.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler