Treningstips

Atle Ekenberg - Treningstips for Kropp og Helseklinikken AS

Våren er her og det begynner å bli varmere og lysere dager framover. For mange betyr det at det er på tide å komme seg ut og bevege seg noe mer enn man har gjort gjennom vinteren. For noen så er våren en tid man har lengtet etter. Da er det på tide å se om vinterens trening har båret frukter gjennom å teste formen i konkurranser mot andre.

Men i år er alt det satt på vent. Slik det ser ut nå så åpnes det ikke opp for store konkurranser slik som Birken før i september. Dette kan gi en unik mulighet til å bygge en enda bedre grunnmur for å være bedre rustet mot konkurransene som kommer.

Enten du er en ivrig mosjonist eller en som har lyst til å komme i gang med litt mosjon, så er våren en fin tid å sanke motivasjon for aktivitet.

Trenger du hjelp til å komme i gang?

Hvis du vil ha veiledning til hvordan komme i gang eller hjelp til å legge opp treningen fremover til konkurransene starter opp igjen i september, så er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Jeg har lang erfaring med kondisjonsidrett og er genuint opptatt av hvordan legge opp- og planlegge utholdenhetsidrett. Alt for å få best mulig effekt i det lange løp.

Ikke nøl med å komme med spørsmål, jeg svarer gjerne.

Ha en aktiv hverdag!

Beste ønsker fra Atle,
Naprapat

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler