Ukens treningsøkt (1/2021)

Ukens treningsøkt 01-2021 - Kropp og Helseklinikken

Godt nytt år!

Nå er vi kommet inn i januar og vinteren er her. Mange forbinder vinteren med snø og kulde og gjerne skiturer i marka.

Det å gå på ski kan være helt forskjellig avhengig av hvem du spør. For noen vil det være å gå på smale raske ski i marka og tilbakelegge mange mil. For andre så vil det være å ta på seg litt bredere og tyngre ski og trekke inn i skogen eller opp på fjellet og lage sine egne spor.

Mange som går på ski velger å ta en tur i jevn og fin fart og er fornøyd med det, men det går også an å tenke litt mer trening i det å gå på ski. Man kan bytte på å ta lange rolige, korte raske turer. Eller man kan til og med velge å legge inn intervaller, for å ytterligere forbedre kondisjonen sin.

Kos dere på ski og god tur!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler