Ukens treningsøkt (19/2021)

Ukens treningsøkt - Stolpejakt - Kropp og Helseklinikken

Like sikkert som at våren kommer hvert år så har det blitt en tradisjon de siste årene at det dukker opp noen stolper rundt omkring i byen, Stolpejakten.

Dette fantastiske tilbudet er en fin mulighet for oss til å komme seg ut og oppdage nye steder vi kanskje ikke har vært før. Det er ulike vanskelighetsgrader på stolpene, noen er i bynære strøk, mens andre står lenger ut i skogen. Dette åpner opp for ulike former for bevegelse for å komme seg dit de står. Noen er fine å nå på sykkel, mens de som står i skogen må man gå, eller kanskje løpe til.

Uansett så vil jeg anbefale alle å prøve og finne noen stolper.

God stolpejakt!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler