Ukens treningsøkt (21/2021)

Frisbee golf - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Det er ikke alltid så lett å finne motivasjon for å komme seg ut i aktivitet og mange tenker nok at det er viktig at man må bli ordentlig sliten hvis man først skal komme seg ut. Men som vi har skrevet om tidligere så er ikke intensiteten det viktigste, men at man gjør noe. All aktivitet er bra for kroppen og ulike intensiteter påvirker ulike ting i kroppen vår.

Denne uken vil jeg slå et slag for frisbee golf.

Dette er en aktivitet som ikke krever annet at du har en frisbee, og har du ikke det så får du lånt det på BUA.

Frisbee golf er en fin måte å komme seg ut og være i aktivitet på. Det er en aktivitet som er sosial hvis du spiller med andre, ganske rolig og har en viss varighet. En frisbee golf bane inneholder ofte mange «hull» og man får gått en god distanse før man er ferdig.

Lykke til!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler