Veiledning for dine mål

Treningsveiledning - Kropp og Helseklinikken

Det er et nytt år og mange har kanskje satt seg et mål for det nye året. Noen har kanskje lyst til å komme i gang med aktivitet, mens andre har lyst til å forbedre seg fra tidligere år og jobbe mot et mål. Kanskje det er å forbedre tiden i for eksempel et av Birken arrangementene eller kanskje jobbe mot å fullføre sin første konkurranse, enten den er kort eller lang.

Vet du ikke helt hvor du skal starte eller har lyst til å få litt tips i hvordan ytterligere å komme i bedre form så tilbyr vi her på Kropp og Helseklinikken veiledning. Både Vilde og Atle kan tilby treningsveiledning.

Er målet ditt å for eksempel forbedre deg i Birken slik at du kan klare merket så kan vi tilby tilpasset treningsopplegg og oppfølging. Vi vil ta en grundig prat med deg om din tidligere treningshistorikk og hvordan du har lyst til å nå dine mål. Så lager vi en plan sammen om hvordan best kunne nå din målsetning. Vi følger deg naturligvis opp underveis for å se at alt går så bra som mulig og gjør eventuelle justeringer underveis. Det vil også bli mulighet for å teste seg for å se en eventuell progresjon.

Eller kanskje du har trent regelmessig over en lengre tid, men føler at du ikke har den progresjonen som du hadde forventet. Da kan vi være behjelpelige med å se litt nærmere på den treningen du gjør og kanskje se om det er bare noen små justeringer som skal til før du føler på fremgang.

Så ikke nøl med å ta kontakt med oss her på Kropp og Helseklinikken så vil vi hjelpe deg på veien mot dine mål.

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler