Stiv nakke eller vonde skuldre?

Stiv nakke eller vonde skuldre - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

Vinteren og mørketiden er over oss. Mange opplever at nakke- og skulderproblemer forverres på denne tiden. Stivhet i nakke, smerter oppe på skuldrene og videre nedover mellom skulderbladene og kanskje spenningshodepine.

Langvarig stress i hverdagen gjør også at plagene gradvis forverres. Dette kan vi hjelpe deg med. Vi jobber på tvers av fag slik at du skal bli kvitt plagene dine.

Vi gjør en grundig undersøkelse og tester av bevegelsesapparatet under første behandling. Deretter lager vi en plan for deg. Vi vurderer hva slags behandling du trenger og om du skal til Massasjeterapeut, Naprapat eller Osteopat. Vi har kort ventetid og du trenger ikke henvisning fra lege.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler