Ukens treningsøkt (41/2020)

Ukens treningsøkt uke 41-2020 - Kropp og Helseklinikken

Nå er det høstferie og noen bruker sikkert dette til en anledning til å reise til fjells. Høsten i fjellet kan være veldig fin inspirasjon å komme seg ut på tur på de klare og fine høstdagene. Kanskje viser fjellet seg fra sine fineste farger og kanskje ligger det ett lite melis dryss med snø på toppene.

Denne ukens økt forslag er å ta en rolig lang tur, gjerne i fjellet om man har anledning til det. Her kan man kanskje kjenne effekten av noe av det man gjorde i uke 38 og 39 som var styrke bein og en litt lengre tur.

Målet med disse forslagene er å gi inspirasjon til økter man kan gjøre i hverdagen. Så ikke tenk at det bør være så langt eller tungt. Det viktigste er at kroppen får beveget seg litt og gjerne så intensivt at man kjenner puls og pust uten at det blir ubehagelig.

Så prøv gjerne å finn tid denne uken til å ta en litt lengre og rolig tid og forhåpentligvis nyt en fin høstdag.

Lykke til og nyt høstlufta!

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg

Atle Ekenberg jobber hos Kropp og Helseklinikken AS som naprapat, og har sin utdannelse fra Naprapat Högskolan i Stockholm der han ble uteksaminert i 2004. Han har jobbet fast med syklister på det norske junior- og U-23 landslaget frem til 2008, og etterhvert med profflaget Team Hitec Products frem til 2012. Atle har også vært aktiv idrettsutøver innen langrenn og sykling i mange år. Nå liker han å løpe langt, og helst i fjellet. Dette har ført til et høyt forbruk av sko. Lurer du på noe angående sko, løping eller trening er Atle mannen å spørre.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler