Åpningstider jul og nyttår 2021/2022

Julehilsen fra Kropp og Helseklinikken

Året 2021 er snart over og vi tar juleferie fra torsdag 23. desember. Vi holder stengt i romjulen og starter opp igjen mandag 3. januar, 2022.

Tusen takk for i år!

Vi vil takke dere for året som har gått, den tilliten dere har vist oss og vi setter veldig stor pris på hver og en av dere. Som vi skrev i fjor – Det har vært et utfordrende år for mange og vi er ikke helt i mål med dugnaden enda.

Vi gleder oss til å gå på jobb hver dag og er genuint opptatt av å hjelpe alle som går inn døren hos oss i Nedre Torvgate 3.

Vi vil starte opp igjen i 2022 med 7 behandlende terapeuter og har til sammen en bred faglig kompetanse med årevis av erfaring til sammen. Vi slipper også en liten nyhet på nyåret som det kan være verdt å få med seg.

Hvordan bestille time?

Vi er ikke tilgjengelig på telefon disse dagene, så send oss heller en epost til post@kroppoghelseklinikken.no

For søk etter ledig time og timebestilling, så husk at du gjerne kan benytte vår nye bestillingsløsning på nett.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Vi gleder oss allerede til 2022!

Camilla, Ingvild, Thomas, Kjersti, Atle, Vilde og Beate.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler