Lanseringstilbudet forlenges

Jo Helmer Skaali - Fysioterapeut - Kropp og Helseklinikken AS, Gjøvik

Vi forlenger vårt lanseringstilbud på fysioterapi!

Første behandling – 20% rabatt. Vår fysioterapeut har kort ventetid! Jo Helmer, jobber med kropp og bevegelse for å hjelpe deg til å oppnå god helse.

✅ Undersøkelse og vurdering av ditt problem og hva du selv ønsker hjelp til.
✅ Behandling og forebygging av skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.
✅ Mål om å hjelpe deg å utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen

Under selve behandlingen er fysioterapeuten sammen med deg hele tiden. Behandlingen består av dyp massasje, manuelle teknikker som forbedrer leddbevegeligheten og enkle tøye- og styrkeøvelser.

Etter noen behandlinger vil du kjenne bedring og lære hvordan du selv kan endre bevegelsesmønsteret ditt, slik at du ikke får tilbakefall av plagene.
Vi anbefaler at du tar kontakt med oss så fort som mulig dersom du sliter med plager i muskler og skjelett. Jo tidligere du kommer i gang med behandling, dess bedre er det.

Ikke vent til smertene blir for store. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille.

📞Telefon 611 48 900
📧 Send en e-post til post@kroppoghelseklinikken.no
💻 Benytt online bestilling på hjemmesiden

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler