Behandlinger for gravide

Gravidmassasje - Smerter i svangerskap - Kropp og Helseklinikken

Det er mange som sliter unødig mye med plager mens man er gravid. Visste du at Kropp og Helseklinikken tilbyr gravidmassasje?

Ryggen og bekkenet er ofte de områdene som får mest belastning. Det skjer både funksjonelle og hormonelle endringer i løpet av svangerskapet, og det er viktig med god funksjon og tilrettelegging av belastning i hverdagen.

En osteopat kan hjelpe deg med å bedre muskel- og leddfunksjon under svangerskapet. Dette gjøres ved skånsomme teknikker som mobilisering av ledd og muskelbehandling. Vi gir tips og råd angående trening og belastning i hverdagen, og tilpasser behandlingen til hver enkelt.

Dette er noe av det en osteopat kan hjelpe deg med

  • Korsryggsmerter
  • Bekkensmerter
  • Symfysesmerter
  • Karpal tunnel syndrom
  • Smerter i øvre rygg/nakke

Man trenger altså ikke å lide seg unødig gjennom svangerskapet. Er du usikker så ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å bestille time. Vi er genuint opptatt av å hjelpe deg til bedre helse.

Hvordan bestille time?

Lurer du på hvordan du kan bestille time hos oss?

Kjersti Eidstuen

Kjersti Eidstuen

Kjersti Eidstuen jobber hos Kropp og Helseklinikken AS og er utdannet Osteopat DO MNOF. Hun tok sin 4-årige utdannelse ved Høyskolen Kristiania og var ferdig utdannet våren 2017. Hun har videre kurs i "Dry Needling" (nålebehandling) og "Obstetrikk" (behandling av gravide). Kjersti har drevet mye med både fotball og håndball som yngre, og er i dag opptatt av lystbetont trening som gir energi og overskudd i hverdagen.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler