Har du spenningshodepine og nakkesmerter?

Spenningshodepine og nakkesmerter - Kropp og Helseklinikken på Gjøvik

Noen av de plagene vi ser oftest er spenningshodepine og nakkesmerter. Legene i distriktet sender mange pasienter til oss som sliter med nettopp dette. Ofte hjelper ikke smertestillende tabletter og mange opplever å gå med konstant hodepine over lengre tid.

Årsaken er som regel veldig aktive triggerpunkter øverst i nakken og nedover mot skuldrene, samt  kort og stram muskulatur. Gjennom å deaktivere spenninger i muskulatur og bindevev slipper denne hodepinen som regel etter 2-4 behandlinger. De fleste merker vesentlig forskjell allerede etter første behandling.  

Vi ser ofte en sammenheng mellom spenninger i kjeve, stress, kort brystmuskulatur og nakkespenninger. Vi ser på helheten og gir deg råd og veiledning slik at du på sikt kan forebygge at disse plagene kommer tilbake.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler