Vi utvider og søker nye terapeuter innen ulike fagområder

Beate og Camilla - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

– Driver du alene og vil inn i et faglig fellesskap?

Kropp og Helseklinikken AS på Gjøvik ble etablert i 2003, og er Innlandets ledende tverrfaglige helseklinikk med massasjeterapeuter, massør, osteopat, naprapat og fysioterapeut – alle samlet under ett tak. Vi holder til i lyse og moderne lokaler i Nedre Torvgate 3 på Gjøvik.

Våre terapeuter er lidenskapelig opptatt av sitt fagfelt og ser nytten av å jobbe tverrfaglig for å lykkes. Vi har en helhetlig tilnærming. Vi inspirerer, motiverer og veileder våre kunder til bedre helse. Våre terapeuter skal ha høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring.

Vi søker nå etter én eller flere nye terapeuter innen disse aktuelle fagområdene:

  • Massasjeterapeut
  • Fotterapeut
  • Akupunktør
  • Fysioterapeut
  • Naprapat
  • Osteopat
  • Massør
  • Psykomotorisk fysioterapeut
  • Psykolog

Du er lidenskapelig opptatt av fag og setter kunden i sentrum. Relevant utdanning er en selvfølge, og vi vektlegger personlige egenskaper som empati, viljen til å lykkes og de rette holdningene høyt. Du vil jobbe i et engasjert team på tvers av ulike faggrupper. Nettopp tverrfagligheten og helhetstanken er vår styrke.

Vi forventer at du tar til deg kunnskap fra kollegaer med samme glød som du deler av din egen kunnskap og erfaring. Som terapeut hos Kropp og Helseklinikken, må du ha forståelse for hvordan det er å jobbe i privatmarkedet, og du jobber med klinikkens visjon og retningslinjer som ledesnor.

Uansett om du er nyutdannet eller erfaren, så er det viktig at du er den rette terapeuten for klinikken.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Forespørsler og søknader sendes til: post@kroppoghelseklinikken.no

Les mer om klinikken på vår nye hjemmeside: https://kroppoghelseklinikken.no

Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt med Beate eller Camilla på telefon 611 48 900.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler