Vær aktiv i vinter

En aktiv vinter - Kropp og Helseklinikken Gjøvik

En klok mann sa en gang: «Uansett hvor sakte jeg løper, så knuser jeg de som ligger på sofaen!» Tenk litt på den…

Det finnes ingen ulemper ved å bevege seg og egentlig har vi ingen unnskyldninger gode nok for å la være. Vi har så mange muligheter; Ski, skøyter, svømming, gåtur, løping, styrketrening, saltimer, lek med barn og listen forsetter.

Helsefremmende aktivitet handler om å bevege kroppen. Litt er veldig mye bedre enn ingenting. Vi møter mennensker hver eneste dag som har ulike muskulære smerter og plager relatert til hvordan vi lever.  Mange som opplever smerter slutter å bevege seg fordi det gir ubehag, men muskulære plager er ikke farlig.

Finn en aktivitet som du liker og beveg kroppen din! Vi hjelper deg med å lage et opplegg som er tilpasset dine plager og behov. Aktivitet gir overskudd og gjør kroppen bedre rustet til å tåle belastninger i hverdagen. Kroppen trenger ofte litt hjelp på veien og da er Muskelterapi en veldig effektiv behandling for å deaktivere spenninger og gjenopprette normal muskelfunksjon.

Beate Aarstad Engelund

Beate Aarstad Engelund

Beate er daglig leder av Kropp og Helseklinikken AS og Massasjeterapeut NMF, utdannet ved Axelsons Body work school i 2003. Hun har videre utdannelse i medisin grunnfag og kurs innen kinesiotape, IMS (nålebehandling), Anatomy Trains og Natural Movement terapeut. En tidligere eliteseriespiller i håndball med 65 U-landslagskamper for Norge, som er lidenskapelig opptatt av kosthold, fysisk aktivitet og å hjelpe lokalbefolkningen til å oppnå bedre helse. Beate har ikke glemt håndballen helt og har tatt trener 1 kurs for å kunne engasjere seg i barnehåndballen i Gjøvik HK. Ta gjerne en kikk på artiklene Beate har skrevet, hvilke behandlinger hun tilbyr og oversikten over ledige timer.

Vil du dele artikkelen videre?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Relevante artikler